I.
Nie mam pokrętła do regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej, a świeci dosyć słabo. Da się temu zaradzić?
II.
W samochodzie jest oryginalny auto alarm. Kluczyk scyzoryk, syrena pod maską, czujniki ruchu. Sprawdzałem bezpieczniki wszystkie OK. Alarm wogóle nie chce się włączyć, a próbowałem już różnych sposobów.Po zamknięciu samochodu z kluczyka miga dioda na dzwiach kierowcy. Co to może być?
Nie mam pokrętła do regulacji jasności podświetlenia deski rozdzielczej
jak to nie masz :?:
były wersje bez pokrętła regulacji :idea:
Zamieszczone przez moss
Po zamknięciu samochodu z kluczyka miga dioda na dzwiach kierowcy.
jak miga to znaczy, że auto alarm się uzbroił i jest w stanie czuwania
skąd wiesz, że się nie załącza :?: a zamyka centralny z kluczyka, bo podejrzewam że masz zintegrowany :roll:
Tak były.
co to znaczy ze nie dziala??
Fabryczny jest "nie za dobry" wyłacza sie w momecie przekrecenia kluczyka w drzwiach )i nie koniecznie musi to byc kluczyk
Próbowałem przekręcać w syrenie włącznik(tym małym kluczykiem) ale nic to nie daje. Całkiem możliwe że syrena padła. Ile coś takiego kosztuje?
Octa jest krajowa, wersja Tour Business i pokrętła nie ma. Da się jakoś rozjaśnić to podświetlenie?
Próbowałem przekręcać w syrenie włącznik(tym małym kluczykiem) ale nic to nie daje. Całkiem możliwe że syrena padła. Ile coś takiego kosztuje?
Octa jest krajowa, wersja Tour Business i pokrętła nie ma. Da się jakoś rozjaśnić to podświetlenie?
syrena standard z wlasnym zasilaniem - ok.40-50 złotych +/- 30 zl (jak się Tobie nie chce samemu wymienić podjedź do jakiegos speca od autoalarmow) i po sprawie
Komentarz